volg ons op:  

Nieuws

Indeling Gouderak zaterdag 1 seizoen 2024/2025

De indeling voor het seizoen 2024/2025 bestaat dit jaar uit een grote groep streekteams. 

1. ASW 1
2. Gouda 1
3. Kamerik 1
4. Moerkapelle 1
5. Rijnstreek 1
6. Sportief 1
7. WDS 1
8. CVC Reeuwijk 1
9. Gouderak 1
10. Linschoten 1
11. Moordrecht 1
12. Siveo 60 1
13. Stolwijk 1
14 Woerden 1

Op naar een mooi seizoen!

 

Jan Lingen bokaal 2024

Jan Lingen bokaal 22 en 24 augustus 2024

Op donderdag 22 augustus en zaterdag 24 augustus gaan we ook dit jaar het seizoen weer van start met de Jan Lingen bokaal. Bekijk hier het programma voor deze 2 dagen. Komt u ook aanmoedigen?  De deelnemende verenigingen zijn VV Gouderak, VV Moordrecht, FC Perkouw en VV Ona. 

Op donderdag 22 augustus staan de volgende wedstrijden gepland:
19:00 uur Ona - Moordrecht 2x 35 min
20:45 uur Gouderak - Perkouw 2 x 35 min

Op zaterdag 24 augustus staan de volgende wedstrijden gepland:
14:00 uur wedstrijd 3e en 4e plaats 2x 45 min
16:00 uur Finale 2 x 45 min

Met daarna natuurlijk de afsluiting onder het genot van en hapje een een drankje. Komt u de teams ook aanmoedigen? Bekijk de hele flyer via lees verder

 

Top 3 winnaars EK Poule VV Gouderak

🎉een kleine feestelijke uitreiking vanavond bij VV Gouderak! 🎉

Felicitaties aan Henk de Vries, de onbetwiste winnaar van onze VV Gouderak EK poule! 💪 🏆 Henk stond vanaf de voorrondes al op nummer 1 en hield zijn positie heel knap tot het eind vast. Shawni Latuheru wist in de finale nog net Devon Otterspeer voorbij te gaan naar de tweede plaats. Vanavond namen de drie winnaars hun welverdiende prijzen in ontvangst, en uiteraard deden we dat naast het overhandigen van hun enveloppe ook met voor alle drie een heerlijke taart! 🍰

Winnaar Henk doneerde ook nog eens een deel van zijn winaarsgeld aan de jeugd van Gouderak. Wat een geweldig gebaar! 🙌 Samen met de €1 inleg van iedere deelnemer kunnen we de jeugd door ieders deelname aan de EK Poule een leuke bijdrage geven voor het nieuwe seizoen. 💪

Dank aan ieders enthousiaste deelname aan deze VV Gouderak EK Poule. Over 2 jaar maken we er een WK Poule van ⚽️

Zaterdag 29 juni opzomerdag

Het seizoen loopt weer op zijn einde, dus het is bijna tijd voor de opzomerdag. Help de club door een ochtendje de kwast, kruiwagen , spons of heggeschaar op te pakken. Vele handen maken licht werk en met elkaar is het natuurlijk nog gezellig ook. We starten om 9 uur. Kom jij ook? 

 

Zaterdag 15 juni sponsortoernooi VV Gouderak

Op zaterdag 15 juni staat het jaarlijkse sponsortoernooi gepland. Om 13 uur in de middag gaan 10 teams de strijd met elkaar aan om de felbegeerde wisselbeker. Vorig jaar was 4All Tickets de winnaar van het toernooi. Zal het hen lukken om ook dit jaar de titel te pakken of neemt 1 van de andere sponsorteams de beker mee naar huis? Kom zeker even een kijkje nemen aan de kattendijk deze middag. De deelnemende teams van dit jaar zijn: Loodgieters en Onderhoudsbedrijf R. de Bruijn, Baas Bouw en Ontwikkeling, Outdoor Life Group, Evengroen Straatwerk, Staal 2000, Oosterom Installaties, Bouw en aannemingsbedrijf J de Groot, Autobedrijf de Waal, Aannemingsbedrijf Visser en 4All Tickets. 

EK Poule VV Gouderak

Veel mensen doen al mee aan de VVGouderak EK poule. Super leuk! Wil jij ook nog mee doen en als meestervoorspeller kans maken op leuke prijzen en de club steunen? Je hebt nog maar 4 dagen de tijd om je aan te melden!! --> https://tinyurl.com/4u6z29ek 💪 ⚽

Hou tijdens het EK natuurlijk ook de socials in de gaten voor de leuke tussentijdse prijzen van de VVGouderak scorito poule 😃

Jeugdtoernooi 8 juni

Op zaterdag 8 juni was het gezellig druk aan de kattendijk. Onze jongste jeugd speelde op deze ochtend een sportief toernooi. Er werden leuke voetbalwedstrijdjes gespeeld en er werd heerlijk gelachen en genoten doort onze jonge voetballertjes. 

Nieuwe duurzame robotmaaier in gebruik

Fiets je langs de Kattendijk? Dan kan je zomaar ineens onze robotmaaier aan het werk zien op het veld! VV Gouderak namelijk onlangs een nieuwe duurzame robotmaaier in gebruik genomen! Deze slimme maaier zorgt ervoor dat ons veld er altijd piekfijn bij ligt, en dat op een milieuvriendelijke manier. De robotmaaier is onlangs officieel uitgereikt aan de werkmannen die de kunsten van de robotmaaier vol interesse kunnen volgen op hun app. De robotmaaier neemt zoals jullie op de foto’s kunnen zien zeker niet al het werk van de werkmannen uit handen.

Een speciale dank aan Rabobank Hollandse IJssel, die de aanschaf van deze duurzame robotmaaier 2 jaar geleden mede mogelijk heeft gemaakt met een bijdrage uit hun coöperatiefonds.

Strandtraining jeugd VV Gouderak

Op zaterdag 18 mei was de strandtraining van onze jeugdleden. Om 09.30 vertrok de bus richting Kijkduin. Wat hebben we het leuk gehad! Lekker gevoetbald, en vooral heel veel plezier gehad met elkaar.

V.V. Gouderak en Footbal Pro Vieren Succes: Twintig Jong Voetballers Behalen Diploma

In een opmerkelijk samenspel tussen voetbalvereniging Gouderak en de voetbalschool Football Pro hebben twintig kinderen na twaalf intensieve weken hun voetbaldiploma in ontvangst mogen nemen. Een prestatie die niet alleen hun voetbalvaardigheden naar een hoger niveau tilt, maar ook herinneringen voor het leven heeft gecreëerd. Het twaalf weken durende programma was zorgvuldig samengesteld om de jonge voetballers op alle fronten te ontwikkelen. Van de basistechnieken tot aan teamstrategieën, elk aspect van het spel werd onder de loep genomen. Maar bovenal stond plezier maken centraal, een essentiële factor die de kinderen motiveerde en hun leerproces bevorderde.

Binnen het trainingsprogramma was er speciale aandacht voor de basistechnieken van het voetbal. "Het beheersen van technieken zoals passen, dribbelen en schieten vormt de basis van elk succesvol voetballer," aldus Kevin van der Stad, eigenaar van Football Pro. Deze nadruk op de fundamenten zorgde ervoor dat elke deelnemer met vertrouwen en vaardigheid het veld op kon.

Naast individuele vaardigheden werd er ook veel waarde gehecht aan teamgeest en samenwerking. Voetbal is immers een teamsport, en het vermogen om als eenheid te opereren is cruciaal voor succes. De jonge spelers leerden niet alleen over hun eigen rol binnen een team, maar ook hoe ze effectief kunnen communiceren en samenwerken met hun teamgenoten.

De diploma-uitreiking was een feestelijke gebeurtenis die de inspanningen en vooruitgang van de kinderen vierde. Familieleden, vrienden en trainers kwamen samen om deze speciale mijlpaal te markeren. Het was een moment van trots voor zowel de jonge voetballers als hun begeleiders, die de afgelopen twaalf weken een opmerkelijke groei hadden gezien.

De sfeer tijdens de uitreiking was er een van gedeelde vreugde en optimisme. Voor de jonge spelers is het behalen van het diploma niet alleen een erkenning van hun harde werk, maar ook een motivatie om verder te groeien in hun voetbalcarrière. Zowel v.v. Gouderak als Football Pro hebben hun intentie uitgesproken om dit succesvolle programma voort te zetten en nog meer jong talent te ontwikkelen. De basis van het voetbal beheersen. De waarde van teamwork en communicatie. Het plezier in het spel ontdekken en behouden

Terugkijkend op het traject, is het duidelijk dat de jonge voetballers niet alleen in technisch opzicht zijn gegroeid. Ze hebben ook waardevolle lessen geleerd over samenwerking, doorzettingsvermogen en de vreugde van het spel. Deze ervaringen zullen hen niet alleen op het voetbalveld, maar ook in het dagelijks leven ten goede komen.

Met het afronden van dit succesvolle programma kijken v.v. Gouderak en Football Pro al uit naar de toekomst. Het plan is om het traject verder uit te breiden en aan te passen, zodat nog meer kinderen de kans krijgen om hun voetbaldromen na te jagen. Dit programma heeft bewezen dat met de juiste begeleiding, hard werken en veel plezier, elk kind zijn of haar voetbalpotentieel kan realiseren.

Deze samenwerking tussen v.v. Gouderak en Football Pro toont aan hoe lokale sportinitiatieven een diepgaande impact kunnen hebben op de ontwikkeling van jong talent. Het is een inspirerend voorbeeld van hoe sport kan dienen als een platform voor groei, vriendschap en onvergetelijke momenten.

Bericht van overlijden van ons lid Jan Vleggeert

Afgelopen donderdag is ons zeer gewaardeerd lid Jan Vleggeert helaas overleden. Jan was één van de dragende krachten van ons 1e elftal bij het kampioenschap en de promotie naar de 3e klasse in 1995. Naast fanatiek voetballer, zette Jan zich als clubman ook in voor het organiseren van verschillende activiteiten zoals de jaarlijkse wedstrijd oud tegen nieuw, de supporterswedstrijd Feyenoord-Ajax of was hij quizmaster bij een pubquiz met legendarische sportvragen. Ook als je ook maar iets over de historie van onze vereniging wilde weten dan wist Jan alles zo te vertellen. Namens al onze leden en het bestuur wensen wij zijn familie en vrienden heel veel sterkte met dit enorme verlies. 

Er is gelegenheid om afscheid te nemen van Jan en de familie te condoleren op woensdag 20 maart van 14:00 - 16:00 uur en van 19:00 - 21:00 uur aan de Weegbree 25 in Gouderak. De afscheidsplechtigheid vindt plaats op vrijdag 22 maart om 12:30 uur in de aula van crematorium IJsselhof, Goejanverwelledijk 6 te Gouda, alwaar aansluitend ook gelegenheid is tot condoleren.

Wil jij de verenging helpen?! Bekijk de openstaande vacatures en meld je aan!

12 weken lang leuke en leerzame clinics bij VV Gouderak

12 weken lang staat de vrijdagavond van deze groep jeugdleden in het teken van voetbal. Footballpro geeft onwijs leuke en leerzame clinics. Ook krijgen de keepers extra aandacht om zich verder te ontwikkelen. De kinderen hebben het naar hun zin doordat ze wekelijks verschillende trainingen krijgen.
Veel plezier de komende weken jongens!

Trainer Sonny Risamasu in Het Kontakt

Een mooi stuk in de krant over trainer Sonny Risamasu

Extra trainingen om jouw skills te verbeteren!

Ben jij tussen de 5 en 18 jaar en wil jij jouw skills verbeteren? Volg dan vanaf vrijdag 2 februari voor 12 weken een programma van een echte voetbalschool

Werkmannen bedankt!

Het lijkt zo vanzelfsprekend, maar achter elke schone ruimte, elke keer dat perfect gemaaide veld en altijd weer die heerlijk schone kleedkamers staat een groep vrijwilligers die zich belangeloos inzetten voor onze vereniging. Hun inspanningen, vaak onopgemerkt, maar nooit onbelangrijk zijn van grote betekenis voor de club. Het legt de basis voor de prachtige momenten die iedereen op en om het veld met elkaar kan delen. Deze onmisbare groep vrijwilligers zaten vanmorgen met elkaar aan een heerlijk kerstontbijt om 2023 met elkaar af te sluiten. Ook in 2024 zullen ze er gelukkig weer met elkaar zijn voor V.V. Gouderak. Bedankt mannen van de werkploeg voor jullie geweldige inzet!!

Leuke en leerzame training voor de jeugd

Vrijdag 24 november hebben een aantal selectiespelers en de trainer van de selectie een clinic gegeven aan de jeugdspelers van VV Gouderak. De jeugd heeft enorm genoten!

Kledingpresentatie jeugd VV Gouderak

Kledingpresentatie jeugd VV Gouderak. De afgelopen 2 weken is alle jeugd in het nieuw gestoken. Veel dank hiervoor aan alle sponsoren! Van Waas Afwerkingsbedrijf Van Blitterswijk Vuurwerk Overes Metselwerken Gepro Box Navimodal Logistics en Bart van Grieken

 

Nieuwe trainingspakken, tas en bidons voor dames VV Gouderak

Begin november werden de dames van vv Gouderak verrast door prachtige nieuwe trainingspakken gesponsord door Kozijn Midden-Holland. Klusbedrijf Leomar sponsorde ook een nieuwe tas en bidons voor de dames. Veel dank hiervoor! De dames lopen er weer tiptop bij.

Algemene Ledenvergadering donderdag 23 november

Beste leden,

Donderdagavond 23 november vindt weer de algemene ledenvergadering (ALV) plaats om 20:30 in de kantine van V.V Gouderak. Kom langs voor de laatste stand van zaken van de vereniging en een biertje achteraf. Op onze website treft u de volgende stukken:

Agenda
Jaarverslag 2022-2023
Notulen vorige ALV

De financiële stukken worden op de avond zelf gedeeld en toegelicht door de penningmeester.

Bestuur V.V. Gouderak

Vrijdag 24 november PubQuiz

Doe jij dit jaar ook weer mee met de pubquiz? Bekijk hier alle informatie en meld jouw team snel aan. 

Update vrijwilligersbeleid

Enige tijd geleden hebben wij onze leden meegenomen in het nieuwe vrijwilligersbeleid. Hierbij willen wij via onderstaand bericht graag een update geven. 

Oktoberfest V.V. Gouderak zaterdag 28 oktober

Zaterdag 28 oktober staat er weer een gezellig oktoberfest op het programma in de kantine van onze v.v. Gouderak. Direct na afloop van de wedstrijd tussen Gouderak zaterdag 1 en SPV '81-1 (wedstrijd start om 14:30 uur) beginnen we met dit gezellige feest. Dus trek je lederhose of je dirndl aan en kom gezellig mee feesten.

Gouderak Zaterdag 1 wint eerste bekerwedstrijd van Ona

2 weken geleden stond tijdens de Jan Lingen bokaal ook de wedstrijd tegen Ona op het programma. Ona wist toen met 0-5 te winnen. Inmiddels is Gouderak twee weken verder, raakt de selectie onder leiding van de nieuwe trainer Sonny Risamasu steeds completer en stond vandaag in de eerste bekerwedstrijd weer Ona als tegenstander op het programma. Na een 0-2 voorsprong van Ona zag het er eerst niet zo rooskleurig uit voor jonge selectie van Gouderak. Maar er bleef geknokt worden en uiteindelijk stond er daardoor ineens een 3-3 gelijkspel op het scorebord. Gouderak voelde dat er meer in zat en dat bleek ook juist. Want na doelpunten van Bob (4-3) en Milan (5-3) was de eerste winst in de bekercompetitie een feit. Een knappe overwinning!

Openingsdag jeugd

Zaterdag 2 september werden de eerste wedstrijden gespeeld door de jeugd van VV Gouderak. 2 weken geleden openede de jeugd met elkaar het seizoen. Met een mooie opkomst zijn de jongens en meiden om kwart voor 10 gestart aan het leuke programma met verschillende trainingen. Iedereen kon deze ochtend ook kennis maken met zijn of haar team. De trainers hadden voor alle teams leuke oefeningen neergezet, die sportief en zeker ook heel actief werden uitgevoerd. De eerste speelronde is inmiddels ook achter de rug en wij wensen alle jeugdleden heel veel succes en vooral veel plezier in dit nieuwe seizoen.

FC Perkouw winnaar Jan Lingen bokaal

FC Perkouw heeft vandaag de Jan Lingen bokaal gewonnen. Nadat de finale met 6-0 werd gewonnen tegen Moordrecht nam clubman Ton Trouwborst samen met aanvoerder van Vierzen de bokaal in ontvangst. De wedstrijd om de 3e en 4e plek tussen Gouderak en Ona werd met 5-0 gewonnen door Ona. Allen dank voor jullie deelname, FC Perkouw gefeliciteerd met jullie winst en op naar volgend jaar!

Nieuw speeltoestel aan de kattendijk

Wat een mooie aanwinst bij binnenkomst op ons complex. Deze zomer werd dit prachtige toestel, met geheel nieuwe ondergrond en hekwerk geplaatst. Hiervoor danken wij de sponsoren Bogaard Infra B.V. en Outdoor Life Group en Mark, Joris, Leon, Marco, Niels, Kees en Rick voor het plaatsen hiervan. Dat er maar weer heel veel jaren plezier op kan worden beleefd!

Scoor nu je V.V. Gouderak kleding in de webshop!

In samenwerking met Voetbalshop.nl is er een V.V. Gouderak clubcollectie samengesteld. Vind in de webshop VVG trainingskleding, jassen en tassen van Nike voor heren, dames en junioren. Zo loop jij binnenkort in de enige echte V.V. Gouderak kledinglijn. Hoe mooi is dat!? Bestel via de webshop en ontvang speciale korting voor V.V. Gouderak leden. De bestellingen worden aan huis bezorgd. Neem een kijkje in de webshop via de speciale pagina clubkleding op onze website.

Ook als team zijn er mogelijkheden om nieuwe tenues, trainingspakken of andere producten te bestellen (met korting uiteraard). Neem daarvoor contact op met Danielle van Kekem-Terlouw (Jeugd: 06-21333034) of Saskia van den Oever-Bennema (senioren: 06-21184515)

Wil je zeker weten welke maat je nodig hebt? Tijdens de openingsdag van het nieuwe seizoen op 19 augustus is er een pasdag van 10:00 tot 14:00 door Voetbalshop.nl waar je de kleding kan passen en ter plekke kan bestellen. 

Jan Lingen Bokaal 2023

Donderdag 17 en zaterdag 19 augustus staat de Jan Lingen Bokaal weer gepland. Het programma kan hieronder bekeken worden. Zo aan de start van het nieuwe seizoen is support voor de spelers en nieuwe trainer van harte welkom. Kom dus zeker kijken! 

Mooie indeling VV Gouderak Zaterdag 1 seizoen 2023/2024

Het seizoen is pas net afgesloten, maar voor Gouderak zaterdag 1 is de indeling voor het nieuwe seizoen inmiddels al gepubliceerd. Er zitten aankomende seizoen enkele leuke regio derby's tussen. Nu eerst genieten van een mooie zomer en in augustus weer van start ⚽ 💪

Jeugdtoernooien geslaagd op 10 juni

Op 10 juni stond de kattendijk volledig in het teken van de jeugdtoernooien. Veel clubs wisten onze vereniging te vinden op deze dag en het was een zeer geslaagde, zonnige en sportieve dag.

 

Succesvolle opschoondag

Zaterdag 24 juni hebben zo'n 25 heren en dames hun handen flink uit de mouwen gestoken bij de jaarlijkse opschoondag. Alles werd op deze morgen ingezet. Van graafmachines, hoogwerkers, snoeischaren tot aan emmers met schoonmaakmiddelen. Voor de nieuwe LED verlichting werd binnen een paar uur even 130 meter kabel ingegraven, het terrein werd onkruidvrij gemaakt en laten we al het snoeiwerk wat gedaan is ook zeker niet vergeten. Ook werden de niet meer veilige speel toestellen verwijderd, waarvoor een nieuw plan is voor vernieuwing. Natuurlijk werd ook de kantine grondig schoongemaakt door de aanwezige dames. Namens het bestuur alle dank aan alle vrijwilligers die afgelopen zaterdag hun steentje hebben bijdragen. Dit word echt enorm gewaardeerd en zorgt ervoor dat we allemaal een mooie zomerstop tegemoet gaan en straks na de zomer weer van start kunnen op ons mooi onderhouden complex aan de kattendijk! ⚽ 💪

Sponsortoernooi zaterdag 17 juni

Geef jouw team nu op voor ons sponsortoernooi op zaterdag 17 juni 2023

24 juni opzomerdag V.V. Gouderak

Het seizoen loopt alweer op zijn einde. Kom jij ook helpen tijdens de jaarlijkse opzomerdag op zaterdag 24 juni? Alle hulp is welkom.

Vrijwilliger van de club! Saskia Bennema, Een Inspirerende Kracht bij Voetbalvereniging Gouderak

Al sinds 1981 is Saskia Bennema een trouw lid van voetbalvereniging Gouderak. Vanaf dat jaar heeft ze altijd met volle toewijding voor haar club gespeeld. Saskia staat bekend als een geduchte tegenstander, met haar snelheid en behendigheid op het veld. Iedereen die ooit tegen Saskia heeft gevoetbald, kan zich haar nog levendig herinneren. In 2017 nam ze afscheid als speler en ging ze zich nog actiever inzetten als leider en trainer van verschillende teams binnen de vereniging.

Voor Saskia is voetbal het mooiste spel ter wereld. Ze geniet van de teamdynamiek en de gezelligheid die bij de sport komt kijken. Als gevraagd wordt waarom ze altijd bij Gouderak is gebleven, antwoordt ze simpelweg: "Gouderak is gewoon mijn clubje." Haar loyaliteit aan de vereniging heeft haar er altijd van weerhouden om elders te gaan voetballen, ondanks aanbiedingen die er in haar voetbaljaren echt wel zijn geweest. Als trainer heeft ze jaren geleden van Ron Signer de kans gehad om zich gedurende 4 jaar verder te ontwikkelen tijdens het trainen van de meisjes van Moordrecht. Van hem als trainer heb ik zoveel geleerd.

Saskia is verheugd over de ontwikkeling van het vrouwenvoetbal in de afgelopen jaren. Tot tien jaar geleden werden meiden die voetbalden nog wel eens als lachertje gezien, maar nu is vrouwenvoetbal de snelst groeiende sport in Nederland en wordt het eindelijk serieus genomen. Ook in de regio, ziet ze gelukkig weer heel veel vrouwen- en meidenteams die actief zijn. Dit stemt haar als voetbalvrouw zeer positief.

Met betrekking tot de dames van Gouderak meldt Saskia dat ze op weg zijn naar hun 55-jarig bestaan en daarmee samen met Donk nog steeds de langst bestaande damesafdeling in de regio zijn. Dit is een unieke prestatie waar ze trots op is. Het afgelopen seizoen eindigden de dames van Gouderak in de middenmoot. Met voldoende dames op papier, was het toch elke week weer hard werken om genoeg speelsters op het veld te hebben staan. Nieuwe dames in alle leeftijdscategorieën zijn dan ook van harte welkom om volgend seizoen gezellig aan te sluiten bij de dames van Gouderak.

Opvallend is dat de leden van het damesteam van Gouderak uit alle windstreken komen. Saskia legt uit dat dit vaak gebeurt via mond-tot-mondreclame. Mensen die al bij Gouderak spelen, brengen hun vrienden en kennissen mee naar de club. Daarnaast draagt de goede sfeer binnen de damestak bij aan de aantrekkingskracht. Gouderak streeft niet naar het allerhoogste niveau, maar richt zich vooral op plezier, een lekker potje voetbal en gezelligheid. Saskia nodigt iedereen die het spelletje leuk vindt en sfeer belangrijk vindt dan ook uit om volgend seizoen gewoon een keer mee te komen trainen bij Gouderak.

Saskia Bennema is een voorbeeld van de vele toegewijde vrijwilligers van v.v. Gouderak. Haar brede betrokkenheid bij verschillende activiteiten binnen de vereniging getuigt van haar enorme inzet en passie voor het spelletje. Met een indrukwekkend lijstje van betrokkenheid bij verschillende activiteiten binnen de vereniging is Saskia een schoolvoorbeeld van iemand die zich al jarenlang inzet voor de bloei en het succes van de club.

Van de activiteitencommissie tot schoonmaak, keuken, bar, trainer, leider en nu zelfs als jeugdcommissielid, Saskia heeft al veel verschillende dingen gedaan binnen v.v. Gouderak. Maar ondanks haar uitgebreide lijstje koestert ze stiekem nog een ambitie die ze in de toekomst graag nog eens waar zou willen maken - assistent-trainer van een eerste heren elftal worden. Het zou echt leuk zijn als deze droom ooit nog eens uitkomt.

Het vrijwilligerswerk bij v.v. Gouderak vraagt behoorlijk veel van haar vrije tijd, maar wat houdt Saskia gemotiveerd om vijf dagen per week op dat voetbalveld te staan? Voor Saskia draait het allemaal om het spelletje zelf en het bijdragen aan de ontwikkeling van jongens en meiden van verschillende leeftijden. De interactie met de spelers en speelsters houdt haar jong, en ze geniet van elke leeftijdsgroep waarmee ze heeft gewerkt. Het vooruitzicht dat haar kleinzoon binnenkort gaat meetrainen is iets waar ze natuurlijk ook heel erg naar uitkijkt.

Voor iemand die twijfelt om de stap te zetten om iets voor de vereniging te gaan doen, heeft Saskia een duidelijke boodschap. Het helpen van de club met vrijwilligerswerk is van onschatbare waarde. Een vereniging kan niet zonder vrijwilligers functioneren. Of het nu gaat om trainers, leiders, commissieleden, of simpelweg het draaien van bardiensten en keukendiensten, elke vorm van hulp is essentieel voor het voortbestaan en de bloei van v.v. Gouderak. Door een steentje bij te dragen krijg je niet alleen energie, maar het brengt ook veel gezelligheid met zich mee.

Dan rest natuurlijk nog de vraag over haar achternaam. Is het nou Saskia Bennema of Saskia van den Oever? Saskia bekent dat wanneer voetbal in het spel komt, ze zich nog steeds een beetje een Bennema voelt. Maar ze draagt de naam van den Oever ook zeker met trots.
Stoppen is voor Saskia absoluut geen optie. Het idee alleen al maakt haar doodongelukkig. Zolang ze nog zoveel plezier uit haar inzet haalt, blijft ze vol energie doorgaan voor “haar clubje”.

VV Gouderak gaat samenwerking aan met Voetbalshop

Afgelopen vrijdag is het contract voor de samenwerking tussen V.V. Gouderak en Voetbalshop ondertekend. Peter IJdo van Voetbalshop en Mark van den Oever en Robin Huisman namens Gouderak waren hierbij aanwezig. Binnnenkort worden de leden uiteraard ook verder meegenomen in de mogelijkheden voor leden die deze samenwerking natuurlijk ook met zich meebrengt. Want naast het verzorgen van de teamkleding zal straks ook de clubkleding zoals trainingspakken e.d. via Voetbalshop te bestellen zijn. Binnenkort dus meer informatie! 

VV Gouderak zaterdag 3 kampioen!

VV Gouderak zaterdag 3 vierde gisteren hun welverdiende kampioenschap. Na winst op Ommoord en een niet meer in te halen puntenaantal van 52 op de ranglijst mogen ze zich een ware kampioen noemen. Gefeliciteerd heren en coaches met dit mooie resultaat!

Bericht van overlijden Johan Slaman

Op maandag 8 mei ontvingen wij het verschrikkelijke bericht dat op 35 jarige leeftijd veel te jong is overleden ons lid Johan Slaman. Wij zijn enorm bedroefd door dit bericht. Johan was al sinds zijn jeugd lid van onze vereniging. Na zijn voetballende jeugdjaren heeft hij nog in ons eerste elftal gespeeld en moest hij later door een blessure helaas stoppen. De laatste jaren stond Johan nog regelmatig langs de lijn om zijn broer Gerben aan te moedigen. Wij wensen Arie, Janny, Gerben en verdere familie en vrienden heel veel sterkte met dit enorme verlies.

Bestuur en leden
Voetbalvereniging Gouderak

Strandtraining voor de jeugd van v.v. Gouderak

Hoe geweldig was dit voor de jeugd van v.v. Gouderak. Op zaterdag 6 mei gingen ze met elkaar op pad voor een strandtraining. Met mooi weer, leuke oefeingen en veel gezelligheid was het een geslaagde dag.

Vrijwilligers van de club! Ruud Andriessen, een man met een passie voor voetbal en een hart voor de club

Een club als Gouderak kan niet zonder vrijwilligers. Vrijwilligers kennen wij op vele verschillende vlakken. Vandaag staan we stil bij onze welbekende vrijwillige scheidsrechter Ruud Andriessen. Lees hier het hele verhaal van Ruud.

VV Gouderak zaterdag 3 speelt 13 mei kampioensfeest wedstrijd

Zaterdag 13 mei om 12 uur speelt Gouderak zaterdag 3 hun kampioensfeest wedstrijd tegen Ommoord. Gisteren wisten de mannen hun kampioenschap al veilig te stellen, maar zaterdag in de thuiswedstrijd wordt dit volgende week definitief gevierd. Kom jij ook kijken? Knap gedaan mannen!

Bericht van overlijden

Onlangs ontvingen wij het trieste bericht dat ons lid van verdienste Co den Ouden is overleden. Co was in de vroegere jaren actief als bestuurslid en ook een bekend gezicht achter de bar en in de keuken. Wij wensen familie en vrienden veel sterkte toe. 

Prestatieloop Koningsdag

Wat een plezier vanmorgen op koningsdag tijdens de presentatieloop. In 3 verschillende leeftijdsgroepen lieten de jongens en meiden hun sportieve renkunsten zien. Deze kanjers vielen nog eens extra in de prijzen en kregen naast een vaantje een mooie medaille omgehangen voor hun 1e, 2e of 3e plaats. Gefeliciteerd!!

Vacatures VV Gouderak

Vele handen maken licht werk! We moeten constateren dat veel taken bij een kleine groep vrijwilligers terechtkomt. Daarom stellen we een aantal vacatures op om de taken beter te spreiden. Daarnaast is het leuk werk om te doen waar je ook nog eens wat van op kan steken.

Het gaat om de volgende vacatures:

  • Algemeen bestuurslid
  • Barzaken
  • Wedstrijdsecretaris
  • Sponsorzaken
  • Lid jeugdcommissie

Schroom niet om navraag te doen en te solliciteren. Lees verder voor meer informatie over de afzonderlijke vacatures. Samen maken we de club!

Het bestuur V.V. Gouderak

Gouderak ukken spelen oefenwedstrijd tegen Moordrecht Ukken

Zaterdag 15 april speelde de ukken een oefenwedstrijd tegen de ukken van vv Moordrecht. Gouderak wist met maar liefst 13-3 te winnen. Helemaal leuk was natuurlijk dat er daarna nog penalty’s werden genomen. 

Nieuwe trainingspakken en tassen voor Jo15

VV Gouderak Jo15 mocht op zaterdag 18 maart 2023 uit handen van Patrick Terlouw namens Stedin voor het hele team trainingspakken en tassen in ontvangst nemen. Ze waren natuurlijk al leuk als team, maar wat zien ze er nu ook nog eens top gekleed uit als team. Dank aan Stedin voor deze mooie sponsoring.

Van Vlietjes weer winnaar Pubquiz

Vrijdagavond 10 maart zaten 15 teams klaar om de strijd met elkaar aan te gaan tijdens de v.v. Gouderak Pubquiz.

 

Nieuwe hoofdtrainer

Sonny Risamasu wordt vanaf de start van het seizoen 2023/2024 hoofdtrainer bij v.v. Gouderak.

Vrijdag 10 maart 2023 pubquiz

Wie wint dit jaar de pubquiz van v.v. Gouderak. Geef jouw team (van 2 t/m 4 personen) op en strijd mee!

Nieuwe jassen

VV Gouderak Zaterdag 1 nam op zaterdag 28 januari voorafgaand aan de thuiswedstrijd tegen DVC hun nieuwe jassen in ontvangst.

Nieuws

Uitgelicht

Onze sponsors

Al sinds 1927 is de VV Gouderak de gezelligste club van de krimpenerwaard. Ooit begonnen op een braakliggend stuk grasland bij een van de steenplaatsen aan de Dijk richting Gouda maar tegenwoordig zijn wij met ons prachtige complex te vinden aan de Kattendijk 164 op een 2 Km vanuit het Dorp Gouderak. Op Gouderak wordt er als een van de weinigen nog lekker ouderwets op echt gras gespeeld.

Graag tot ziens op onze vereniging.

Kattendijk 164  •  2831AE Gouderak  •  0182-372215  •  infogouderak@kpnmail.nl

Kattendijk 164
2831AE Gouderak
0182-372215
infogouderak@kpnmail.nl

Volg ons op onze social mediakanalen:

 

2022 - 2024 V.V.Gouderak | ontwerp en realisatie: Vormekaar & De Goudse Wolf